4 Ağustos 2011 Perşembe

Chivas'lı Marco Fabián

Bizim Avrupa maçları heyecanını yaşadığımız şu günlerde, büyük takımların Amerika turnesi maceraları hala devam ediyor. Dün sabaha karşı 2011 World Football Challenge kapsamında Barcelona, Chivas (de Guadalajara) ile karşılaşmış. Miami'de oynanan maçta skordan anladığımız kadarıyla MLS ekibi Chivas, Barcelona'yı paramparça etmiş, maç sonucu 4-1.

Maçın en çok dikkat çeken ismi şüphesiz 22 yaşındaki Marco Fabián. 70.800 kişilik rekor seyircinin önünde muhteşem 2 gole imza atmış kendisi, ilki uzaktan falsolu bir füze, ikincisi de harika bir vole. Ayrıca goller yalnızca 3 dakika arayla gelmiş (60' - 63'), ve Chivas'ı 1-0 geriden gelip 2-1 öne geçiren goller aynı zamanda.


1989 doğumlu Fabián, Chivas takımıyla ilk maçına 10 Kasım 2007'de çıkmış, ancak ondan önce 10 sene boyunca Chivas'ın altyapı takımlarında forma giymiş. Ayrıca Meksika'nın gençlerle katıldığı Copa America 2011 kadrosunda da varmış kendisi. Avrupa'nın önde gelen takımları tarafından izleniyor mudur, ne zamandır izleniyordur bilmiyorum, ama bu sabaha karşı Barcelona'ya attığı gollerle çok dikkat çekeceği kesin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder