29 Temmuz 2011 Cuma

Futbol Aski Heryerde




Goruntulerde futbol askini kortlara tanismis uc tane tenisci var. Ilk resim Danimarkali raket Carolina Wozniacki kendisi buyuk bir Steven Gerard ve Liverpool hastasiymis. Tenisseverler merak etmesin kendisi icin ozel hazirlanan zarif elbisesinin ustune formayi giyip maca boyle cikmiyor Wozniacki sadece isinmalara birkac kez boyle cikmis..

Resimlerin aralarinda en ilginci suphesiz Nicolas Kiefer'in giydigi Hannover 96 formasi. Kendisi butun mac boyunca bu forma ile oynuyor. Hannover 96 da oynayan cok yakin arkadaslari varmis ve cogu zaman bu arkadaslari ile birlikte Hannover 96 antrenmanlarina bile katiliyormus. Diadora markasi ona resmi bir sirt numarasi teklif etmis o da '69' numarasinin en komik oldugunu dusunup onu secmis. Hatta Diadora arkasinda 'Kiefer 69' yazan formalari diger Hannoverli futbolcularin formalari ile birlikte bile satiyormus..
Kiefer'in tenisci arkadasi Robredo'nun ise olaya bakis acisi ilginc "Kiefer'in giydigi '69' numaranin uc tane aciklamasi olabilir, ya sansli numarasidir, ya futbol takimi tarafindan kendisine verilmistir, ya da ucuncu nedeni dusunmek bile istemiyorum .. "



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder