11 Ağustos 2011 Perşembe

Un Sol para los Chicos

Marcelo Tinelli, Adrián Suar, Martin Palermo, Fernando Cavenaghi

Un Sol para los Chicos UNICEF'in Arjantin'de düzenlediği bir etkinlik, İspanyolca "Çocuklar için bir Güneş" anlamına geliyor. Buenos Aires'te Luna Park (lunapark?) Stadında düzenleniyormuş, geçtiğimiz 7 Ağustos Pazar akşamı da 20.yılını kutlamış etkinlik burada.




Etkinliğe Diego Torres, David Bisbal, Franco de Vita gibi Arjantin'in ünlü sanatçıları katılıyormuş. Bizi ilgilendiren kısım ise yukarıdaki resimdeki dörtlünün yaptığı Ayak Tenisi maçı. River Plate'li Fernando Cavenaghi ve çiçeği burnunda emekli Martin Palermo, televizyon sunucusu Marcelo Tinelli ve aktör Adrián Suar'a karşı oynamış. Maçın hareketi ise Palermo'dan, çevrilmesi çok zor bir sayıyı estetik bir voleyle bitirmiş yaşlı kurt. Rakip de fena oynamamış gerçi, ben bu takımları görünce büyük haksızlık var diye düşünmüştüm ama güzel sayı olmuş.


38 yaşında Martin Palermo, daha bu yaz emekli oldu diye hemen pabucunu dama atmamak lazım. Acaba emekli bir futbolcu böyle bir hareketi yapmaktan kaç yaşında vazgeçer? Bence hiç vazgeçmeyeni kesin vardır, Palermo'da eminim onlardan biri olur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder